Ухвати дан

06:30 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:05 Српски на српском, 08:15 Гост јутра

У Јутарњем програму представљамо вицешампиона конкурса "Шампиони локланог развоја у категорији ефикасна управа" - Врњачку Бању.

Ненад Томашевић шаље причу из Шапца. Грађевинска дозвола у том граду добија се у року од пет дана, и од почетка године, издато их је 87. За последња три месеца, на територији града регистровано је 40 активних градилишта, и оно што је битно, сва су са уредном документацијом.

Најављујемо Бојчинско културно лето, летњи камп студената археологије у Јагодини, а наше колеге посетиле су учеснике десетог тениског кампа „Јелена Генчић" у Луковској Бањи.

Симо Будимир проверава како се реализје програм чувања гнезда најугроженије птице у Србији - орла крсташа. Поносни родитељи последњег пара орла крсташа успешно су отхранили новог младунца - Наду.

Обилне падавине и град у протеклом периоду су нанели велику штету усевима и путној инфраструктури у више места у Србији. Готово су свакодневна упозорења метеоролога на могуће непогоде. Да ли ће август бити другачији, и шта наука каже о временским приликама у свету - тајфунима у Јапану, пожарима у Калифорнији, поплавама у Грчкој? О томе говори гост - метеоролог Горан Михајловић.

Са вама Наташа Ракетић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]