Караван

Ако је веровати новинару хрватског Јутарњег листа Томиславу Жидаку, Јосип Броз Тито је на Светском првенству у фудбалу 1974. године у Немачкој, продао утакмицу с домаћином за чак 700 милиона марака, колико је износио кредит којим је требало да се избегне банкрот тадашњег самоуправног социјализма у Југославији… Трагом те вести, можда би требало сачекати како ће наша репрезентација играти на Светском првенству у Русији ове године.

Када је Северина 2011. објавила песму са стиховима "видела сам снег у мају", нико није могао да претпостави да ће се то и догодити. Наиме, у целој Хрватској промена времена донела осетан пад температуре, а понегде је падао и снег... Сада нам преостаје да сачекамо да Северина ''уђе у неке озбиљне године'' па да је сасвим оправдан назовемо - Баба Ванга.

Наш Радоје Андрић из Ужица јавља да у најважнијим судовима Србије, у Врховном, Привредном и Апелационом, већ десетак дана не раде телефони... Ако, бар ће се судије одморити од оних који телефоном наручују пресуде.

Писац текста: Зоран Николић Зозон

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]