Ноћни програм - Ноћ на 33 обртаја

Гост „Ноћи на 33 обраја“ биће рок-фотограф Бранислав Брајан Рашић, који годинама живи у Лондону и који је у својој дугој каријери фотографисао Ролингстонсе, Мајкла Џексона, Дејвида Боувија, Френка Синатру и друге светске музичке звезде.

У другом сату, непосредно по завршетку друге полуфиналне вечери Евровизије, у ком ће наступати и представници Србије, директно из Лисабона у програм укључујемо прошлонедељног госта Драгана Лукића, члана љубитеља Евровизије. Након тога слушамо песме са Билбордове листе, а емисију завршавамо новитетом са винила.

Уколико желите да нам предложите плочу коју би требало да ставимо на наш грамофон  пишите нам на nocna33obrtaja@gmail.com, на нашу Фејсбук страницу Ноћни програм Радио Београда 1.

Аутор и водитељ Милица Ђилас.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]