Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник, 06:35 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:10 Српски на српском, 08:45 Каменчићи у ципели

Из садржаја издвајамо:

До краја маја у Клиничком центру у Нишу почеће да ради Дечји ургентни центар, први такве врсте у нашој земљи. Више детаља чућемо од нашег дописника Озрена Рашића. 

На пољима Института „Јосиф Панчић"у Панчеву почела је косидба боквице, а за неколико дана почеће и берба камилице. На 57 хектара државног земљишта узгајају око 110 биљних врста од којих праве разне врсте чајеве и сирупа за наше, али и инострано тржиште. Тамо је био Горан Јовичић. 

Ко су овогодишњи добитиници награде за пословну изузетност коју додељује Форум привредника јавља Силвија Пашајлић.

Најавићемо и концерт који ће поводом 60-ог рођендана Владе Дивљана бити одржан вечерас ће у београдском Сава центру. Са једним од организатора и басистом ,,Идола'', Зденком Коларом, разговарала је Катарина Епштајн. 

Вечерас се у главном граду Португала одржава друго полуфинале  63. такмичења за „Песму Евровизије". Из Лисабона се тим поводом јавља колегиница Душка Вучинић.

Са вама је Марко Милојевић. 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]