Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћас ће наша тема бити родитељство. Угостићемо психолошкињу Јелену Вукичевић и специјалног педагога Љиљану Марковић, које ће нам причати о својој школи родитељства коју су осмислиле како би помогле родитељима да боље разумеју потребе своје деце.

Имају ли родитељи отпоре према усавршавању родитељских вештина? Како се различити стилови родитељства одражавају на раст и развој деце? Колико и сами родитељи робују начину на који су одгајани? Може ли се стил родитељства променити и од чега то зависи? Надамо се да ће нам наше гошће помоћи да нађемо одговоре на  ова и још многа питања која се тичу ове теме.

У другом сату наши слушаоци имају отворене телефонске линије 011/322 50 99 и 011/322 52 99 као прилику да поделе са нама свој свет како би га упознали и разумели.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]