Ноћни програм - Међу световима свет

Jедна од тема биће обележавање дана особа са Дауновим синдромом. Шта друштво чини и шта је још потребно да се учини како би се овим особама омогућило да максимално развију своје потенцијале, да се школују, запосле и воде самосталан живот? Потоје ли удружења која олакшавају свакодневни живот особама са Дауновим синдромом и њиховим породицама? Са којим се проблемима суочавају родитељи деце са Дауновим синдромом?

На сва ова питања потражићемо одговоре од нашег госта, Жељка Маринковића, који је социолог, виши тренер борења, креативни педагог који води секцију за мултимедије у једном земунском вртићу и родитељ троје деце од којих најстарије има Даунов синдром. Имати госта са овако широким интересовањима је прилика да завиримо у још један необичан свет међу световима.

У другом сату дајемо прилику нашим слушаоцима да поделе са нама своје начине на које превладавају животне проблеме i дилеме.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]