Ноћне променаде

Музика Мајкла Најмана, Лудовика Еинаудија, Дејвида Масланке и трија Кјетила Мулелида

01.05 Лудовико Еинауди
Албум Fly (2018)
Свира Далал, клавир


01.45 Дејвид Масланка
Дувачки квинтет број 2
Изводи Дувачки квинтет из Бергена


02.10 Мајкл Најман
Од Вилијема Берда до Мајкла Најмана
Изводе контратенор Полeн Биндген и ансамбл Селадон


03.10 Дејвид Масланка
Дувачки квинтет број 1
Изводи Дувачки квинтет из Бергена


03.35 Лудовико Еинауди
Седам дана ходања - Дан први (2019)


04.25 Трио Кјетила Мулелида
Албум Not Nearly Enough To Buy A House (2017)број коментара 0 Пошаљи коментар