Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 29. јун 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Гордана Јовановић, р.
07:15
Микс, р.
09:00
’’1001 Траг’’ - Џенерика – Зорица Минић
09:10
Микс
11:00
Од злата јабука - Радослав Граић
12:00
Микс
13:00
Грамофон - Чујеш секо – Софка Николић
13:05
Микс
14:00
Тихо ноћи
14:30
Тамбурица златна жица
15:00
Медаљон - Видa Павловић
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Дигни кајо крај од шлингераја - Тамбурица 5, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Музичка плетеница, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Некад цвале беле руже - Едо Љубић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Живан Милић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Чим рујна зора заруди - Миодраг Миле Богдановић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Етника, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Биљана платно белеше - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.