Koko je zec koji leti prvom klasom zbog „emocionalne podrške“

Ako se spremate da putujete i letite luksuznom poslovnom klasom, pripremite se da budete ljubomorni na zečicu po imenu Koko.

Zečica Koko zna kako da živi na visokoj nozi. Nosi modernu odeću, pozira, i već je zvezda avio-kompanije „Junajtid erlajns“, pošto su objavljene njene fotografije sa leta iz San Franciska za Japan. 

Osmogodišnja Koko nedavno je fotografisana u pratnji svoje vlasnice Takako Ogave dok je letela avionom, udobno smeštena u prostrano sedište dok gricka kroasane i orahe.

Najpre je planirano da Koko bude u specijalnoj torbi tokom leta, uz kartu po ceni od oko 100 dolara, ali kada je posada utvrdila da sedište pored vlasnice zečice nije zauzeto, Koko je oslobođena i zauzela je luksuzno mesto u avionu.

Odmah je posatala ljubimica osoblja koje joj je nudilo hranu a Koko je, kako vlasnica Takaka kaže, bila uljudna, ali i radoznala i delovala je zadovoljno i srećno što je u centru pažnje.

Takako je rekla da je tokom leta bila zabrinuta „u vezi sa situacijom oko vršenja nužde“ i da je zbog toga ponela puno maramica i čaršafa, ali da je na kraju ipak sve proteklo kako treba.

Objasnila je da je pre leta bila zabrinuta kako će Koko izdržati veoma dug let u delu aviona namenjenom transportu za životinje koji je stresno okruženje.

„U delu aviona za životinje psi stalno laju, i to je u stvari jedno mesto puno uplašenih životinja“, rekla je Takako.

Zato je i ušla u proceduru za traženje dozvole da ljubimac leti sa njom, i da se Koko definiše kao životinja sa posebnim emocionalnim potrebama.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 21. jan 2020, 06:38) - anonymous [neregistrovani]

Volim ga

Baš je lep

(ponedeljak, 20. jan 2020, 17:18) - anonymous [neregistrovani]

Коко је баш симпатична!

Али је "тета" Такако још симпатичнијаааааа ... ; )

(ponedeljak, 20. jan 2020, 09:27) - anonymous [neregistrovani]

Ko ima pare

Ima i jare