Venčanje u senci aktivnog vulkana, venčanica sa iskricama pepela

Par sa Filipina odavno je planirao svoje venčanje i nije dozvolio da mu erupcija vulkana Tal pokvari venčanje. Vulkan je počeo da izbacuje dim i pepeo dva sata pre početka ceremonije venčanja.

„Tokom priprema za venčanje primetili smo beli dim, tek onda shvativši da se događa nešto neuobičajeno“, rekao je mladoženja Evan, koji je sa svojom izabranicom Kat organizovao venčanje ispod vulkana.

Filipinske vlasti podigle su stepen pripravnosti od erupcije vulkana koji može da eskalira svakog momenta.

Uprkos upozorenjima, mladenci Čino i Kat odlučili su da im „ništa neće pokvariti ovaj dan“, te su nastavili s proslavom na imanju „Savana“, samo nekoliko kilometara udaljenom od vulkana.

„Zanimljivo je i koliko su sve zvanice bile mirne i opuštene. Radilo se o intimnom venčanju kojem su prisustvovali roditelji bračnog para i njihovi bliski prijatelji. Svi smo u jednom trenutku primetili da nam po odeći pada pepeo, ali nije bilo alarmantno, dok nije pala noć i dok vazduh nije postao zagađeniji“, ispričao je Evan.

Gosti su odlučili da podele fotografije s venčanja s jedinstvenom pozadinom. Na nekima se vidi munja koja se izdigla na nebu i nestala u oblaku dima.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 16. jan 2020, 06:49) - anonymous [neregistrovani]

Nije lepo

Meni se ne sviđa, kao da kažu bila je katastrofa i smak sveta kad sam udala na tebe/oženio