Kada papagaj vragolan prizove policiju i postane zvezda u kraju

Popularna vrsta papagaja plavočeli amazonac je strastvena pričalica, zbog čega se budući vlasnici upozoravaju da paze kada pričaju pred papagajem, jer će sigurno zapamtiti sve što čuje.

Kako prenosi Bored panda, zbog svoje nepažnje jedan stanovnik Floride otvorio je vrata svog doma policijskoj patroli zbog prijave komšija.

Vlasnik papagaja Džejson je u svom dvorištu popravljao auto kada ga je prekinula policija, jer se iz njegove kuće čulo glasno zapomaganje.

„Upomoć! Pustite me napolje!“, i komšije su pomislile da se neko od ukućana davi u bazenu.

Galamu je sve vreme u stvari pravio četrdesetogodišnji papagaj Rambo, koji ima naviku da bez razloga viče šta god mu padne na pamet.

Rambov vlasnik policiji je objasnio da njegova porodica papagaja ima od detinjstva, pa je već oguglao na njegovu viku, kao i da su njegov brat i on papagaja učili razni smicalicama kako bi se našalili sa roditeljima.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 14. jan 2020, 12:12) - Gastarbajtovanje [neregistrovani]

Nemačkoj komšinici,

starijoj gospođi, štelovao sam risiver,dok odjednom dubok muški glas ne povika:"Hol Bier,hol Bier!..." -Donesi pivo!-Nasmejala se i pokazala papagaja, koga je njen pokojni muž tome naučio!-Hvala,ne pijem!

(utorak, 14. jan 2020, 08:15) - anonymous [neregistrovani]

Rambo care

Kakav ludak :)