Ekipa filma „Južni vetar“ delila paketiće deci u Tiršovoj

Glumac Miloš Biković i ekipa filma „Južni vetar“, u ime Fondacije „Sačuvaj osmeh“, poklonili su paketiće i milion dinara Odeljenju hematologije i onkologije Dečje klinike u Tiršovoj.

Glumac  je tom prilikom istakao da je ovo prilika kojom njegove kolege glumci i on žele da pozovu i druge kompanije i pojedince, da pomognu.

„To ne mora da bude Tiršova, možete i sami nešto da pronađete. Praznici su vreme kada trba da se potrudimo da humanost izrazimo i da nešto konkretno učinimo. Mislim da nisu heroji samo deca koja se bore, nego i svi oni koji se ovde svakoga dana bore sa decom i koji im u tome pomažu“, istakao je glumac Miloš Biković. 

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 31. dec 2019, 08:51) - anonymous [neregistrovani]

Razmisli prvo

Poštovani nosi se maska i uniforma zbog dece, jer je u pitanju Onkologija - hematologija, deca su veoma slabog imuniteta, tako da ukoliko ne bi nosili mala infekcija od spolja može da ih ubije.

(utorak, 31. dec 2019, 08:18) - Oki [neregistrovani]

Veze nemaš

Zašto ljudi vole da komentarišu i pametuju oko stvari u koje se uopšte ne razumeju!? Maske nose da bi zaštitili decu, a ne sebe. Da oni deci ne bi preneli nešto. Ovi bolesnici imaju jako loš imunitet u svaka bakterija može da im ozbiljno zakomplikuje stanje.

(ponedeljak, 30. dec 2019, 22:29) - anonymous [neregistrovani]

Jak gest

Plasite se da nece neka bolest da vas napadne pa nosite maske i komlet odela sa rukavicama
kao da su deca sugava a ne bolestna, e moji nevernici.