Tražila razvod zato što je muž mnogo dobar prema njoj

U jednom od sedam emirata koji se nalaze u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, žena je podnela zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je muževljeva ljubav prevelika da bi mogla da je podnese.

Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.

„Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio“, svedočila je „nesrećna“ žena na sudu.

Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u „pakao" jer je muž toliko dobar prema njoj.

„Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost“, dodala je tužilja.

Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu.

Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.

„Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama“, branio se muž.

Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.

broj komentara 11 pošalji komentar
(subota, 24. avg 2019, 15:38) - anonymous [neregistrovani]

Ne valjaš kakav god da si

One su sve savršene. Ovakve obično nađu nekog dripca koji se opija i maltretira ih povazdan. Onda su valjda "srećne".

(subota, 24. avg 2019, 11:52) - Daniel Vlkov [neregistrovani]

Hvala na tekstu i zena je u pravu

Hvala na tekstu i zena je u pravu. Mene teraju da budem preterano dobar prema zenama, ali one znaju s kim si imaju posla.
Jos jednom hvala.

(subota, 24. avg 2019, 08:53) - anonymous [neregistrovani]

e...

pa verovatno zeli da se razvede ali ne zbog tih navedenih cinjenice ali ih je navela kao razlog takve odluke inace mislim da je nasla baju i jedini nacin da bude sa tim bajom je da se regularno razvede i da se ponovo uda, inace svaleracija po serijatu ode glava ko glavica kupusa...

(petak, 23. avg 2019, 20:41) - anonymous [neregistrovani]

Treba naci mjeru....

Ova zena je u pravu jer joj je muz svojim ponasanjem otisao u jednu krajnost.Zena za muza niti treba nekog poslusnog "sonju" kao sto je muz ove zene jer zena voli cvrstu musku ruku,ali ne pretjerano cvrstu da je fizicki napada.Naravno da je vrlo vazna i seksualna aktivnost muza.
Zato,u odnosima muza i zene, treba naci neku srednju mjeru da bi obadvoje bili zadovoljni. A,Njegos je bio veliki poznavalac zenskih srca kad kaze:"Cud je zenska smijesna rabota,hiljadu ce promijeniti vjera dok ne nadje sto joj srcu drago".

(petak, 23. avg 2019, 20:29) - anonymous [neregistrovani]

Uhh

Slusajte joj price molim vas ma laze nesvidja joj se vise pa bi sada da trazi drugoga kao ovaj je puno razmazen nacices neku bitangu pa ceti rebra lomiti e on ce biti dobar ...

(petak, 23. avg 2019, 19:57) - Sara [neregistrovani]

Тражила развод зато што је муж много добар према њој

Ko ce zenama ugoditi ?!

(petak, 23. avg 2019, 19:02) - anonymous [neregistrovani]

U pravu je

Slazem se sa zenom. Muz koji je poslusan, nema svoje misljenje, sve povladjuje je kao krpa za sudove. Ne mislim da treba da je bije ali treba da bude covek, saradnik, partner a ne kucna pomocnica.

(petak, 23. avg 2019, 17:46) - Dobrica [neregistrovani]

U Srbiji

Subruga Srbina bi pomislila da je muz vara,ako bi bio kao ovaj arapin.I ona bi trazila razvod.Znam iz iskustva.

(petak, 23. avg 2019, 17:46) - anonymous [neregistrovani]

zene

ko ce zenama udovoljiti

(petak, 23. avg 2019, 17:39) - Maki [neregistrovani]

Ništa čudno

Verovali ili ne, to je najčešći razlog.