Ana je dobila najlepši posao u Srbiji

Najlepši posao u Srbiji, da tri meseca putuje po našoj zemlji i o tom putu izveštava na društvenim mrežama, dobila je Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

Prema rezultatu konkursa koji je objavila platforma za onlajn-rezervisanje turističkih tura po Srbiji "Serbian Adventures", pobednica je Ana Kostadinović iz Beograda.

Anin posao biće da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, boravi u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

Imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Stručni žiri, sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila sopstveno viđenje lepota Srbije i spremnosti i veštinu da ih promoviše u javnosti.

Njen završni rad, sa ture koju je zadao žiri, dostupan je na Jutjubu. Rad nosi naziv „Vojvođanska tura“.

Od pristigle 143 prijave na konkurs, u uži izbor ušlo njih deset 

„Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota i istorije i kulturne baštine, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje, čije se ture mogu onlajn rezervisati preko sajta serbianadventures.com. Konkurs je potvrdio naše uverenje da Srbija ima šta da ponudi i da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način“, rekli su organizatori konkursa.

Na konkurs su stigle 143 prijave, a u uži izbor odabrano je njih deset. O izboru najboljeg odlučivale su nijanse, zbog čega su organizatori konkursa i organizatori tura po Srbijiodlučili da i ostalim učesnicima užeg izbora ponude neku vrstu saradnje i angažmana na promociji turističke ponude naše zemlje.

Na „najlepši posao u Srbiji“ Ana Kostadinović kreće 25. maja i na putu ostaje do 25. avgusta. Anine izveštaje moći ćete da pratiti na kanalima i nalozima Serbian Adventures, Fejsbuk stranici, Instagramu, Jutjub kanalu, Tviteru i sajtu serbiaadventures.com.

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 17. maj 2019, 13:21) - anonymous [neregistrovani]

A vi radite i placajte porez

"Money for nothin' and [the fun] for free." (Dire Straits)

(četvrtak, 16. maj 2019, 18:08) - Goran [neregistrovani]

Lepo

Čestitke.
Čekamo Anu da dodje u Gračanicu i na KiM.
Dobrodošla.

(četvrtak, 16. maj 2019, 15:57) - Lena [neregistrovani]

izbor

Pratila sam konkurs i razmišljala da li i sama da se prijavim. Na kraju odustala, ali vidim da su napravili odličan izbor! Ana je zaista napravila ove sjajne priloge!

(četvrtak, 16. maj 2019, 15:28) - anonymous [neregistrovani]

Bravo Ana!

Puno uspeha u obavljanju ovog lepog ali odogovornog posla!