Krokodil draži nego muž

Kada joj je muž postavio ultimatum „on ili ja", Australijanka Viktorija Loving izabrala je svog ljubimca - krokodila. Pošto se razvela od muža, Viktorija je otkrila da je „on" zapravo „ona", odnosno, da je njen krokodil Džoni ustvari ženka.

Australijanka Viktorija Loving odlučila je da se razvede od svog muža radije nego da se razdvoji od kućnog ljubimca - krokodila.

Kada joj je suprug pre nekoliko godina postavio ultimatum "on ili ja", Viktorija nije oklevala već je odlučila da zadrži reptila dugačkog jedan i po metar.

Ova 52-godišnja medicinska sestra iz Melburna našla je pre 13 godina na svom pragu mladunče krokodila kome je dala ime Džoni i o kome se od tada brine kao o svom detetu, naveli su mediji.

„Muškarci mogu da se staraju o sebi, ali ne i krokodili. Ne znaju da kuvaju", objasnila je svoju odluku Viktorija, koja se godinama brine o bolesnim i napuštenim životinjama.

Zanimljivo je da je Viktorija, pošto se razvela od muža, otkrila da je Džoni zapravo - devojčica! Njegovu vlasnicu to je oduševilo, jer je, kako kaže, uvek želela da ima ćerku.

broj komentara 5 pošalji komentar
(ponedeljak, 19. okt 2009, 03:43) - Milan [neregistrovani]

kozne cipele

sto nemam jednog takvog....nemam cipele.....:D

(ponedeljak, 19. okt 2009, 02:48) - anonymous [neregistrovani]

???

!3 godina mu nije smetao, a onda resio da postavi ultimatum!? Dobro je izabrala!

(nedelja, 18. okt 2009, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

pamet

izmedju njih troje pametan je ispao samo krokodil.Oh, pardon da ne budemo staromodni krokodilka,tako se kaze u poslednjih 10 godina.

(nedelja, 18. okt 2009, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

Covek gori od krokodila?

Zena imala goreg muza od Krokodila!Moja mama isto hoce da se menja,krokodila za muza,moze i azdaja!

(nedelja, 18. okt 2009, 14:24) - anonymous [neregistrovani]

Svasta

Pa tako polude ljudi ponekad, pogotovu kad zive u bogatom drustvu,...i ne brinu kako da prezive..!!!