Svetski moćnici u režiji ukrajinskog predsednika Zelenskog

Ukrajinski predsednik je bio glumac i scenarista, a nedavno se, video-materijalom, koji je koristio u jednoj prezentaciji, uz podsmevanje svetskim liderima, učvrstio na poziciji najduhovitijeg među njima.

Volodimir Zelenski održao je prezentaciju na 16. godišnjem sastanku Jalta-Evropske strategije koji se održao od 12. do 14. septembra. 

Prijatelji Reme Radžešvari, šefice okružne policije u Indiji, prisustvovali su događaju. Preneli su joj utiske sa dela prezentacije, koji se, zahvaljujući društvenim mrežama, naravno, ubrzo otkrio i široj javnosti.

Naime, tokom večeri, Zelenski je odlučio da prikaže šaljivi video, koji prikazuje komunikaciju u Votsap grupi pod nazivom „Svetski lideri“.

U urnebesnom videu, Zelenski se dotakao gorućih političkih pitanja, kao što su nuklearno naoružanje Severne Koreje, Bregzit, ruska aneksija Krima...

Kada se grupi priključila Severna Koreja, dobila je čestitke „zbog uvođenja interneta“.

Severna Koreja potom šalje emotikon rakete podstičući SAD da odgovore: „Sjajni stikeri, ali ne morate da nam ih šaljete“.

Javila se i Ukrajina koja naglašava da želi razgovor o novom kreditu, što rezultura time da MMF napušta izmišljenu grupu.

Zelenski je aludirao na Donalda Trampa, kada je rešio da prikaže navodnu poruku SAD koja glasi „Kako si ti lepa dama ...“. Usledilo je brzo brisanje i nova poruka: „Izvinite, greška“.

U nastavku videa, Rusija piše: „Želimo da razgovaramo o pitanju aneksije“, dok Ukrajina odgovara: „Samo napred“.

„Šta mislite da anektiramo pola Velike Britanije?“, nastavila je Rusija, na šta su brzo odgovorile Nemačka, Francuska i SAD sa: „Uvešćemo sankcije“. Na kraju, Rusija zaključuje: „Dakle, niko nema ništa protiv“.

Javio se i princ Hari koji prenosi svima pozdrave od kraljice.

Na pitanje iz Finske o tome ko je administrator grupe, sa „Ja“ su odmah odgovorile Rusija i Kina, a usledio je komentar SAD: „Kako da ne“.

Komunikacija je rezultirala momentalnim izbacivanjem Rusije i Kine iz grupe.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 22. sep 2019, 22:22) - Дејан [neregistrovani]

Не чуди ме...

Ако је то врхунац његовог знања као комедијант, тешко Украјинцима за вођу..