Život sa zvezdom, Georgina Rodrigez o vezi s Kristijanom Ronaldom

Španska lepotica Georgina Rodrigez s portugalskim fudbalerom, Kristijanom Ronaldom u vezi je od 2016. godine. Nedavno je u jednom intervjuu govorila o zajedničkom životu i porodici.

Georgina Rodrigez, ističe kako nije lako biti u vezi s tako poznatom osobom kao što je Kristijano Ronaldo, ali dodaje da ništa ne bi menjala.

U razgovoru za britanski tabloid San, kaže da joj se zvezdom fudbalskog kluba „Juventus“, dogodila ljubav na prvi pogled.

Osim emocionalne povezanosti, Georgina smatra da je važno zadržati onu početnu strast u vezi i zbog toga „uvek spava u donjem vešu“.

„Ono što osećam prema Kristijanu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno“, otkriva lepa Špankinja, i dodaje kako se u zavodljivom vešu oseća prijatno i romantično.

Portugalsku fudbalsku zvezdu, Georgina Rodrigez upoznala je u prodavnici brenda „Guči" u Španiji, u kojoj je radila na poziciji asistenta prodaje.

„Na tom događaju mogli smo da razgovaramo u opuštenoj atmosferi. Za mene kao i za njega to je bila ljubav na prvi pogled“, napominje Španjolka koja je pre godinu dana postala majka ćerke Alane Martine.

Kristijano Ronaldo takođe je otac osmogodišnjeg sina, Kristijana Juniora i dvogodišnjih blizanaca Eve i Matea, koje je na svet donela surogat majka.

Potpisivanjem unosnog ugovora s italijanskim klubom „Juventus“, svoj dom u Madridu, Georgina i Kristijano zamenili su životom u Italiji, a lepa Špankinja ističe kako joj suprugovo bogatstvo nije bitno.

Posle gubitka oca, Georgina zaključuje kako joj „najveći luksuz“ predstavlja zdravlje i da je bez njega ništa.

Iako svoju vezu još nisu krunisali brakom, Georgina je u intervjuu za španski magazin Ola izjavila kako bi volela da postane Kristijanova supruga.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 26. avg 2019, 20:39) - Potvrda! [neregistrovani]

Duško Radović:

"Kad se sretnu muškarac koji ne zna šta hoće i žena
koja zna šta hoće, takav susret mora da se završi brakom."

(ponedeljak, 26. avg 2019, 08:44) - anonymous [neregistrovani]

Zar on ima curu?

Cupa obrve, pa sam mislio...

(ponedeljak, 26. avg 2019, 07:53) - Лекар [neregistrovani]

Доктор продаје

,,Португалску фудбалску звезду, Георгина Родригез упознала је у продавници бренда „Гучи" у Шпанији, у којој је радила на позицији асистента продаје."

Нема шта показала знање и вештине које су је красиле :)