Niko se nije više zabavljao gledajući Vimbldon od Vudija Harelsona

Holivudski glumac Vudi Harelson se odlično zabavljao na tribinama Vimbldona dok su se Kolumbijci Huan Sebastijan Kabal i Robert Fara borili i izborili titulu u muškom dublu protiv Francuza Nikolasa Mahuta i Edouarda Rožer-Vaselina.

Jedan korisnik Tvitera bio je na tribinama tokom sjajnog petočasovnog meča i snimio Harelsona na tribinama kako na poseban način prati meč.

Prvo je glumac tokom jedne od pauza između gemova skoknuo da uzme piće, ali kada je pokušao da se vrati na tribinu, obezbeđenje mu nije dozvolilo jer je trajao gem. Pomalo razočaran, skliznuo je sa jednog stepenika, naslonio se na zid i pijuckao šampanjac.

Taman kada je pušten je do svog sedišta, a njegov povratak se desio istovremeno kada su Francuzi izborili peti set, pa se čini kao da čitav stadion kliče Harelsonu.

Iščekujući peti set, Harelson je ustanovio da mu usne nisu dovoljno vlažne, pa odlučio da uradi nešto povodom toga.

A posle toga je prilično ozbiljno doživeo trenutak kada je jednog od Francuza loptica pogodila u međunožje.

Vimbldonska finala ove godine su bile epske borbe, ali je Vudi Harelson svakako najzanimljiviji gledalac sa tribina, što su potvrdili snimci koje je pogledalo više od šest miliona ljudi.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 17. jul 2019, 06:32) - anonymous [neregistrovani]

Podrska

Podrska za prethodni komentar. Ovakve "vesti" ne treba davati na RTS-ov portal ili TV kanale, jer su besmislene i jer ih ima brdo po tabloidima I tabloidnim televizijama. Mislim da RTS ne treba da pravi kompromis radi sticanja publike tako sto ce se po sadrzaju priblizavati nekim medijima sumnjivog kvaliteta, vec tako sto ce se boriti da ima nesto smisleno i inteligentno (sto delom vec I cini).

(sreda, 17. jul 2019, 01:12) - anonymous [neregistrovani]

Rugaju se čoveku, bravo, senzacija

Stoka

(utorak, 16. jul 2019, 18:09) - anonymous [neregistrovani]

Bez veze

Vrlo dosadna prica.