Predstavljen „honor 10“

Kompanija „Honor“ lansirala je u Londonu „honor 10“, svoj glavni pametni telefon za 2018. godinu, koji korisnicima donosi dve revolucionarne tehnologije – naprednu AI 2.0 tehnologiju na kameri sa dvostrukim sočivom i 3D staklenu pozadinu sa nano-optičkom površinom.

Pored toga što kameru sa zadnje strane telefona podržava AI 2.0 tehnologija, i 24MP prednja kamera „honora 10“ je inteligentni selfi pratilac koji podržava 3D prepoznavanje lica, optimizuje detalje lica i detektuje preko stotinu tačaka na licu na nivou piksela, navodi proizvođač.

Stakleni dizajn „honora 10“ se sastoji od 15 slojeva 3D stakla sa zadnje strane i omogućava da se telefon sjaji u raznim bojama iz svih uglova, na prirodnom svetlu i u senci.

U saopštenju se navodi da će „honor 10“ biti dostupan po ceni od 69.990 dinara od 15. maja na odabranim tržištima kao što su Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Italija i Španija, a uskoro slede i ostala tržišta.

Predsednik kompanije "Honor" Džordž Ja rekao je da je većina telefona do 2016. godine bilo dostupno u samo tri boje: crnoj, beloj i zlatnoj.

„Honor“ je uveo Phantom Blue u 2016. godine, Phantom Grey u 2017. godini, a sada izuzetnu Auroru, koja donosi pravu revoluciju u oblasti dizajna pametnih telefona, navodi se u saopštenju.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 16. maj 2018, 13:01)
anonymous [neregistrovani]

Honor

Honor je pod-marka kineske firme Huawei.