Савети у случају напада зомбија

Не желите да будете неспремни у случају најезде зомбија! Због тога је и амерички Центар за контролу и превенцију болести објавио на Интернету савете како се припремити за напад и понашати током инвазије живих мртваца.

Попут Флорида универзитета који је на свом сајту објавио „ план за одбрану од зомбија", сада је и америчка Агенција за бригу о јавном здрављу објавила на Интернету савете грађанима како да се припреме и понашају у случају инвазије живих мртваца.

Наиме, члан америчког Центра за контролу и превенцију болести поставио је блог у којем се објашњава грађанима како да побољшају своје шансе да преживе инвазију тих крволочних створења.

„Сада се смејете али када се то деси биће вам веома драго што сте ово прочитали", наводи се у упутству на блогу.

Блогер наводи да је неопходно имати прибор за хитне случајеве спреман у кући, укључујући воду, конзервирану храну, сапун и одећу, а посебан део посветио је упозорењу да су грађани „надрљали" ако их зомби уједе.

„Кад припремите прибор требало би да са породицом договорите план деловања који подразумева да се прецизира где ћете ићи, кога ћете звати уколико вам се зомбији појаве на улазним вратима", наводи се на блогу.

„Уколико зомбији почну да шетају улицама, Агенција ће спровести истрагу као да је реч о било каквој другој епидемији болести", наводи се на блогу и додаје да су горепоменути савети примењиви и на случај природних катастрофа попут торнада и земљотреса.

број коментара 11 Пошаљи коментар
(среда, 03. феб 2016, 11:13) - stexx [нерегистровани]

mrtvi

preziveli smo vampire i drekavce sad nam fale samo zombici

(уторак, 12. феб 2013, 12:34) - B.P. [нерегистровани]

Za sve ima resenje

Pa kao sto mozemo primetiti vec su pocela upozorenja.Ima par dokumenata i video snimaka koje je americka vlada sakrila.Lako se moze desiti zombi apokalipsa.Ali za svakog zombije tu je metak 7.62 AK-47 :) . Cekamo vas s vrelom dobrodoslicom :)

(среда, 06. јул 2011, 20:17) - anonymous [нерегистровани]

U Svedskoj

postoji kurs na fakultetima o zombima i kako se cuvati od njih!!! Neki ga pohadjaju!

(среда, 06. јул 2011, 20:05) - Nikola [нерегистровани]

Zombiji Ne postoje

Ovo su gluposti !!! zombiji ne postoje. samo u igrici cs 1.6 i jos cs source i jos neki postoji zombi mod...upravu si kad kazes da sklanjaju tu sliku.

(уторак, 24. мај 2011, 09:24) - anonymous [нерегистровани]

nema toga

.... kod nas,poslednji je bio Toza,ali zbog radikalnih postupaka srpskih seljaka nema vishe vampira i zombija u srbiji,niti mogu da uspeju

(уторак, 24. мај 2011, 01:12) - Озбиљан [нерегистровани]

А шта ако..

је по среди неко ново оружје или нова врста дроге па вама што се смејете стварно можда не буде више смешно?

(понедељак, 23. мај 2011, 22:10) - anonymous [нерегистровани]

daj bre kakvi su ovo gluposti

Prvo: Ko je jos poginuo od nekog zombija i ko je jos video takva stvorenja?

Drugo: Sklanjaj te slike da neplasite decu. Ima dosta dece koji citaju rts i plase se sigurno tih bespotrebnih izmisljotine.

(понедељак, 23. мај 2011, 19:05) - anonymous [нерегистровани]

Dosadno im

Da li su ti takozvani "zombiji" bili i ranije, ili je to izmišljotina savremenog sveta kojima leče dosadu ili skreću pažnju sa drugih, bitnijih stvari?

(понедељак, 23. мај 2011, 18:22) - anonymous [нерегистровани]

Zombiji

Neka se Amerikanci plase zombija jer je to njihovo podrucje.

(понедељак, 23. мај 2011, 17:32) - Aleksandar [нерегистровани]

Zombiji

Ja vidim zombije svako veče- u mom kraju, ispred jedne kafančine, pojave se negde oko 1 ujutru, a do 4 se raziđu. Teturaju se i mumlaju gluposti, tako da- inavzija je počela! :-)))