Побегао из затвора па послао разгледницу – Поздрав са Тајланда

Осуђеник који је прошлог месеца побегао из белгијског затвора насмејао је своје некадашње „цимере“, пошто је послао разгледницу са поруком „Поздрав са Тајланда“.

Уалид Секаки један је од петорице осуђеника који су у децембру побегли из затвора у покрајини Антверпен, тако што су прескочили затворски зид и домогли се аутомобила за бекство, који је био паркиран у близини.

„Писмо је било адресирано на три управника. У коверти се налазила његова затворска значка и разгледница са (речима) – 'Поздрав са Тајланда'“, преноси Индипендент.

Власти верују да је писмо аутентично, мада није сигурно да се бегунац налази у Тајланду.

Док су тројица затвореника ухваћена убрзо након бекства, а четврти у јануару Холандији, Секакију није било ни трага ни гласа све до појаве разгледнице.

Старији брат из затвора бежао хеликоптером 

Секаки је пореклом Мароканац. Ухапшен је 2017. године пошто је полиција у његовом аутомобилу пронашла 25.000 таблета екстазија.

Његов старији брат, Ашраф, такође је неколико пута побегао из затвора, а 2009. године за бекство је користио хеликоптер.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 25. јан 2020, 17:33) - anonymous [нерегистровани]

Lako za prepoznati

i dokaz da je sa Tajlanda poslata razglednica je lako uociti, a to su natpisi sa postanske marke i pecata na njoj.

(субота, 25. јан 2020, 15:54) - Sara [нерегистровани]

Побегао из затвора па послао разгледницу – Поздрав са Тајланда

Ha ha haaa covek je kulturan, poslao razglednicu da pozdravi ekipu

(субота, 25. јан 2020, 15:52) - anonymous [нерегистровани]

Prezastupljenost

po evropskim zatvorima su po svemu sudeci prezastupljeni izbeglice iz Afrike i Azije. Multikulturalnost ima i drugu stranu medalje.