Венчање у сенци активног вулкана, венчаница са искрицама пепела

Пар са Филипина одавно је планирао своје венчање и није дозволио да му ерупција вулкана Тал поквари венчање. Вулкан је почео да избацује дим и пепео два сата пре почетка церемоније венчања.

„Током припрема за венчање приметили смо бели дим, тек онда схвативши да се догађа нешто неуобичајено“, рекао је младожења Еван, који је са својом изабраницом Кат организовао венчање испод вулкана.

Филипинске власти подигле су степен приправности од ерупције вулкана који може да ескалира сваког момента.

Упркос упозорењима, младенци Чино и Кат одлучили су да им „ништа неће покварити овај дан“, те су наставили с прославом на имању „Савана“, само неколико километара удаљеном од вулкана.

„Занимљиво је и колико су све званице биле мирне и опуштене. Радило се о интимном венчању којем су присуствовали родитељи брачног пара и њихови блиски пријатељи. Сви смо у једном тренутку приметили да нам по одећи пада пепео, али није било алармантно, док није пала ноћ и док ваздух није постао загађенији“, испричао је Еван.

Гости су одлучили да поделе фотографије с венчања с јединственом позадином. На некима се види муња која се издигла на небу и нестала у облаку дима.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 16. јан 2020, 06:49) - anonymous [нерегистровани]

Nije lepo

Meni se ne sviđa, kao da kažu bila je katastrofa i smak sveta kad sam udala na tebe/oženio