Дека експрес – божићни поклон једног деке

Дог Хајес из америчког градића Гледстон у Орегону својим унуцима за Божић поклонио је несвакидашњи поклон. Жути школски аутобус. Биће им и лични возач.

Петоро његове унучади похађа малу приватну школу која не може да обезбеди превоз ученицима. Уместо тога, родитељи их свакога дана довозе и одвозе из школе.

„Деца су увек говорила да воле школу. Желела су да их до ње вози школски аутобус“, објашњава Хајес.

Петоро Хајесових унука већ похађа наставу, а идуће године би још двоје требало да крене у школу. Укупно их има десеторо. Сви унуци живе на двадесет минута вожње од школе, а декина кућа удаљена је два километра.

„Правићу јутарње туре. Прво ћу децу превести до школе, затим се аутобусом враћам кући, па одлазим на посао“, рекао је Хајес.

Хајес је на ову идеју дошао када га је супруга Ема питала да ли жели да испуни неке више циљеве у животу. Пожелео је да више времена проводи са својим унуцима, па је купио школски аутобус за своје унуке.

Деца су одушевљена, а дека узбуђен. Први радни дан новог возача аутобуса је после новогодишњих празника.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 01. јан 2020, 14:24) - anonymous [нерегистровани]

Простачке душе југославенске

Да, само ви просте душе (југо)славенске, поготово оне у печалбарењу имате способност да одгајате децу и бринете за њих. Сви остали су себични, овакви и онакви, али ви сте савршени, радни, вредни, брижни. Па што сте се онда иселили киклометрима далеко од ваших сународника, простих југославенских душа, све не знаш који је душевнији и простији. Приче о рату не пију више воду, одмах да прекинем кукавни низ у зачетку. И у свему томе још нађете времена да коментаришете шта ради становништво у чију земљу сте се уселили. Шта вас брига шта ће ваши домаћини и кога "рађе" да шетају? Ја овде видим само једну, збиља просту душу југославенску. Никада се нећете променити ви гастарбајтери заробљени у простору и времену док коментаришете и пљујете оне који су вам указали гостопримство.

(среда, 01. јан 2020, 10:34) - anonymous [нерегистровани]

Prosta duša slavenska

Mora da djed ima neki slavenski gen jer ovi ovdje radje šetaju pse nego unučad.

(уторак, 31. дец 2019, 18:29) - anonymous [нерегистровани]

Deda!!!!

Bravo za Dedu! Cestitke za originalnost. Nema vece srece za dedu od smeha i odusevljenja njegovih najmilijih.