Екипа филма „Јужни ветар“ делила пакетиће деци у Тиршовој

Глумац Милош Биковић и екипа филма „Јужни ветар“, у име Фондације „Сачувај осмех“, поклонили су пакетиће и милион динара Одељењу хематологије и онкологије Дечје клинике у Тиршовој.

Глумац  је том приликом истакао да је ово прилика којом његове колеге глумци и он желе да позову и друге компаније и појединце, да помогну.

„То не мора да буде Тиршова, можете и сами нешто да пронађете. Празници су време када трба да се потрудимо да хуманост изразимо и да нешто конкретно учинимо. Мислим да нису хероји само деца која се боре, него и сви они који се овде свакога дана боре са децом и који им у томе помажу“, истакао је глумац Милош Биковић. 

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 31. дец 2019, 08:51) - anonymous [нерегистровани]

Razmisli prvo

Poštovani nosi se maska i uniforma zbog dece, jer je u pitanju Onkologija - hematologija, deca su veoma slabog imuniteta, tako da ukoliko ne bi nosili mala infekcija od spolja može da ih ubije.

(уторак, 31. дец 2019, 08:18) - Oki [нерегистровани]

Veze nemaš

Zašto ljudi vole da komentarišu i pametuju oko stvari u koje se uopšte ne razumeju!? Maske nose da bi zaštitili decu, a ne sebe. Da oni deci ne bi preneli nešto. Ovi bolesnici imaju jako loš imunitet u svaka bakterija može da im ozbiljno zakomplikuje stanje.

(понедељак, 30. дец 2019, 22:29) - anonymous [нерегистровани]

Jak gest

Plasite se da nece neka bolest da vas napadne pa nosite maske i komlet odela sa rukavicama
kao da su deca sugava a ne bolestna, e moji nevernici.