Ресторан на 101. спрату, од панораме застаје дах

Нови тржни центар вредан 25 милијарди долара на западној страни Менхетна, има бројне ресторане које предводе врхунски кувари, попут Томаса Келера, Дејвида Ченга, Ферана, као и Алберта Адрије.

Нови ресторан назван „Пек“, налазиће се на врху највишег солитера унутар новог пројекта тржног центра на  Менхетну, а заузеће цео 101.спрат.  Отварње простора планирано је за 11.март 2020. године. Тада ће бити отворен и највиши панорамски видиковац на Западној хемисфери.

Платформа која има 750 квадратних метара названа је „Еџ“, уздиже се сто спратова изнад земље и нуди невероватни поглед на панораму града. 

Бар ће предводити британска кетеринг и ресторанска група "Rhubarb". Под будним оком кулинарског директора, Тијена Хоа и извршног кувара Питера Јина, ресторан ће служити храну која је комбинација источњачке и западне кухиње.

Ресторан за сада не прима резервације, али су карте за отварање видиковца већ сада у продаји.

број коментара 0 Пошаљи коментар