Мјау Мјау, амбасадорка туризма Србије која игра коло

Позната кинеска глумица Мјау Мјау, нова је амбасадорка српског туризма у тој далекој и нама пријатељској земљи. Њен ће задатак бити да путује Србијом, ужива, а импресије са путовања подели са својим сународницима.

Младој кинеској глумици акредитивно писмо за амбасадорску позицију симболично је уручила директорка Туристичке организације Србије, са жељом да током наредне године накупи што више лепих успомена у Србији. Њу обожавају њени вршњаци, такозвани миленијалци, а циљ наше земље је управо тај – да привучемо младе Кинезе у Србију.

„Први пут сам у Србији и јако сам срећна што сам овде. Једва чекам да почнем да путујем по вашој лепој земљи“, каже Мјау Мјау.

Током посете Србији, сваки корак младе глумице пратиће осам инфлуенсера, јер за миленијалце ако нешто није било на друштвеним мрежама, или није важно, или се уопште није ни догодило.

„Јако је важно да нагласим и да ће ово бити емитовано и на туристичкој платформи 'Флиги' која је туристичка платформа Алибабе тако да ћемо фактички имати дуплу кампању и на 'Флигију', али и кроз све друге канале комуникације кроз које ће се емитовати прилози о њеном боравку у Србији“, објашњава Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије.

Прво што амбасадорка нашег туризма мора да научи је да игра коло. У томе су јој помогли чланови Културно-уметничког друштва „Лола“ и директорка националне туристичке организације.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 26. окт 2019, 09:09) - Igor Gavran [нерегистровани]

Miao Miao

E slatko se nasmejah. Mjau Mjau maca igra kolo hahaha.
Malo se zbunila u pocetku, medjutim da vidis posle kako se uigrala.

(субота, 26. окт 2019, 04:47) - noja [нерегистровани]

noja

A gde je gde se nalazi?

(субота, 26. окт 2019, 04:46) - noja [нерегистровани]

noja

Faradejov patent kao sirena za uzbunu, mali

(субота, 26. окт 2019, 04:40) - anonymous [нерегистровани]

Koincidencija

Ne znam zasto se setih, James Bonda i devojaka sa kojima se susretao. Jedna se isto zvala Mijao Mijao.