Галеб украо кесицу са марихуаном, спасао мушкарца хапшења

Мушкарац у Шведској избегао је хапшење, пошто му је галеб из руке „украо“ кесицу са марихуаном и одлетео са њом у тренутку док су му се приближавали полицајци.

Полицајци у цивилу, патролирали су на Фестивалу културе у Гетеборгу, када су приметили жену како слободно пуши марихуану, и док су прилазили, мушкарац, који је био у њеном друштву, зграбио је кесицу са марихуаном, што је приметила и полиција, преноси портал Leaf Desk

Како се наводи, полицајци су се онда усмерили ка мушкарцу у намери да га ухапсе, међутим неколико тренутака пре него што су полицајци пришли, појавио се галеб који је узео кесицу и одлетео са њом, па је тако однео и доказ.

Портпарол полиције у Гетеборгу Стефан Густафсон, изјавио је да је, према процени полицајаца, у кесици било око десет грама канабиса, међутим, како није било доказа, није ни дошло ни до хапшења.

„Полицајци нису очекивали неког трећег да се умеша. На том месту постоји велики број галебова, а један од њих је видео своју шансу и зграбио кесу. Полицајци су само посматрали како галеб нестаје ка небу“, рекао је Густафсон.

Полицајци су ухапсили жену због коришћења и поседовања марихуане.

У Шведској важе најстрожи закони о дрогама, и по њима се поседовање марихуане кажњава великом новчаном казном и затвором до шест месеци.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 27. авг 2019, 19:53) - anonymous [нерегистровани]

Batakiza

E nemate pojma ljudi, galeb je jako halapljiv i prozdrljiv, mi kamiondzije ga hranimo u luci u Trelleborgu sa starim hlebom toliko su prizdrljivi da mi sa prozora kamiona otima hleb i bezi, a to je ovaj covek znao , i podigao je ruku visoko i namerno izazvao galeba da bi se spasao dokaza....pozz

(понедељак, 26. авг 2019, 07:53) - милан [нерегистровани]

галебе мој

хахаха...

(недеља, 25. авг 2019, 23:18) - anonymous [нерегистровани]

Хм...

Па у Шведској се и галебови дрогирају?.

(недеља, 25. авг 2019, 21:03) - anonymousP [нерегистровани]

Galeb...

... Ce sigurno odleteti visoko ako pojede svoj plen...