Видели смо плус-сајз манекенке, сада су ту и плус-сајз лутке

Продавница „Најк“ у Лондону, у улици Оксфорд, недавно је добила нову „плус-сајз“ лутку за излагање гардеробе бренда познатог по спортској одећи и обући.

Лутка „са истакнутијим облинама“, сада ће моћи и практично да покаже како стоје модели из колекција које се производе и у величинама до 3XL. 

Посебан простор у продавници, намењен је продаји модела већих величина одеће али и обуће. Ту ће бити могуће обавити разговор са спортским тренерима и заказивање тренинга.

Циљ је да се покаже да величина тела не мора да буде обавезно последица нездравог начина живота и недовољне физичке активности.

„Овај редизајнирани простор још једном је показао посвећеност наше компаније да инспирише жене да се баве спортом и буду активне“, рекла је Сара Хана, потпредседница компаније „Најк“ за Европу.

 

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 12. јун 2019, 07:12) - Brut [нерегистровани]

Promašaj

Debeli ne džogiraju.

(уторак, 11. јун 2019, 22:22) - anonymous [нерегистровани]

Hoće

Vi očigledno nikad niste bili u Engleskoj. Odgovor na vašu tvrdnju je - Hoće itekako. U Engleskoj žene bez obzira na kilažu i izgled nose i mini suknje i helanke i kratke majice, bez osvrtanja na to ko šta misli. I svaka im čast na tome. Samo napred dame.

(уторак, 11. јун 2019, 21:04) - anonymous [нерегистровани]

Joj bre Nike

Niti jedna punija dama se neće ovako obući za trening.

(уторак, 11. јун 2019, 19:04) - anonymous [нерегистровани]

AAA

Poštovanje za punije dame, moj komentar nije upućen Vama, no ovo je grozno...