„Егзитов“ конкурс "Youth Heroes" отворен до краја ове недеље!

Конкурс "Youth Heroes" који су са циљем да пронађу нову генерацију младих хероја покренули Фондација „Eгзит“ у сарадњи са НИС-ом, уз подршку Радио-телевизије Србије, компаније "Ringier Axel Springer" и „ХР центра“, траје до 18. фебруара, односно, још само до краја недеље.

„Егзит“ и Нафтна индустрија Србије већ трећу годину заредом објављују конкурс "Youth Heroes" за младе хероје Србије из укупно четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Конкурс је отворен до 18. фебруара, а носиоци титуле "Youth Heroes" биће проглашени на пролеће ове године.

Одабрани вредни и успешни млади људи добиће заслужено признање и медијску промоцију, док ће њихова достигнућа бити представљена вршњацима и широј јавности путем медија.

Сви победници добиће улазнице за фестивале „Eгзит“, „Си стар“ и „Си денс“, поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање „ХР центра“, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 дин.

Право пријаве на конкурс имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15 до 30 година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања/науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе/уметности, а позвани су и кандидати који су се пријављивали на овај конкурс претходне две године, а испуњавају наведене услове.

Пријавни формулар доступан је сајту www.youth-heroes.org, а пријаве са конкурсним обрасцем треба послати на имејл exitfoundation@exitfest.org до 18. фебруара 2018. године.

Младе хероје могу номиновати организације, институције, медији и заинтересовани појединци или се могу пријавити самостално.

број коментара 0 пошаљи коментар