Банкротирао мислећи да умире

Након што су му лекари прогнозирали неколико месеци живота, један Новозеланђанин је распродао и поделио сву имовину, а новац раскалашно трошио. Међутим, установљена је лекарска грешка, а Френк, иако срећан што није болестан, остао је без ичега.

Један човек са Новог Зеланда, када је сазнао да има само неколико месеци живота одлучио је да живи „пуним плућима" до смрти, али се касније испоставило да су лекари погрешили, а он је банкротирао, преносе британски медији.

Шездесетдеветогодишњи Френк, који није желео да му се у медијима наводи презиме са својом женом Вилмом, одлучио је да се ни у чему не устручава, јер није имао шта да изгуби.

Путовао је по Аустралији и Фиџију, а након тога је продао кућу и почео да троши доста новца.

Френк је са супругом ишао на скупе вечере, излете и нова путовања. Такође је имао радњу у Окланду, али је поклонио све из ње: алат, одећу, возило, све - укупне вредности 30.000 долара!

Поново је почео да пије кафу и пуши, након што их је оставио када је први пут сазнао да има рак.

Међутим, на једном од прегледа код лекара речено му је да је дошло до грешке и да нема рак.

Френк је био много срећан због ове вести, али једино што му је покварило расположење, било је то што је банкротирао, преносе локални медији.

„То што нећу умрети је лепо чути, али потрошио сам око 80.000 долара на кредитним картицама и сада смо банкротирали", рекао је Френк.

Против болнице која је дијагностиковала Френку рак, поднета је тужба, а специјална комисија ће спровести детаљну истрагу.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 21. јун 2012, 21:24) - Позитивна нула! [нерегистровани]

Он једанпут,

а ја сам чешће здраво банкротирао!

(четвртак, 21. јун 2012, 20:57) - anonymous [нерегистровани]

sam je kriv!

Za takve ozbiljne dijagnoze obavezno se mora potražiti i drugo pa i treće mišljenje, pa tek onda donositi odluke!