Чарапе које вежбача „саветују“ док трчи

Опремљене сензорима који прате и анализирају сваки контакт са подлогом, чарапе „сенсорија“ могу бити одличан савезник онима који желе да побољшају своју технику трчања, али и да прате колико су прешли, којом брзином...

„Паметне" чарапе „сенсорија“ осмишљене су посебно за особе које трче и које желе да прате свој напредак из километра у километар. 

Ове специјалне чарапе опремљене су сензорима за притисак који су бежичним путем у вези са апликацијом инсталираном на мобилни телефон, преноси портал Мешебл.

Корисници на тај начин могу да прате брзину трчања, пређени пут и слично. Између осталог, апликација омогућава аудио и видео-подршку уз помоћ које корисник може да унапреди своју технику трчања.

Апликација представља неки вид виртуелног фитнес тренера, описују свој производ идејни творци и додају да је једна од кориснијих страна „сенсорија“ чарапа то што вежбач уз њих и апликацију може да избегне повреде или макар смањи вероватноћу да се оне десе.

Чарапе заједно са уређајем који се ставља око скочног зглоба коштају 199 долара.

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 03. феб 2018, 20:31)
Stefan [нерегистровани]

Senzori

Uzmes ceo za flasu od 0.1e gurnes dva senzora u njega od 5e i prodas ga za 300. Sta ce ti senzor? Pa prosto da mozes da konektujes i vino koje pijes na telefon. Telefon ce meriti koliko si popio... posto inace nemas oci da vidis sam.

(субота, 03. феб 2018, 19:52)
Миле [нерегистровани]

Нема

Нема ова снајка везе са трчањем. Осим ако не умеју да јој кажу да престане да гази на пете док трчи џаба јој ове чарапе.