Карцином дојке излечив, уколико се открије на време!

Октобар је месец борбе против рака дојке. То је најраспрострањенија и најсмртоноснија врста рака код жена у Европи и свету. Сваке године у Србији од рака дојке оболи око 4.000 хиљаде жена, а премине 1.700. И поред тих података, једно сазнање је охрабрујуће: ако се открије на време, овај карцином је излечив у више од 90 одсто случајева.

број коментара 4 пошаљи коментар
(петак, 13. окт 2017, 15:57)
anonymous [нерегистровани]

Možda će pomoći!

Nadam se...

(недеља, 08. окт 2017, 19:10)
anonymous [нерегистровани]

Hoće li neko pomoći?

Hoće li neko pomoći da se nabave aparati za Onkološki institut u Beogradu.Preko tri meseca se čeka na početak zračenja,pokvari se jedan aparat pa drugi aparat.Prozivam javno Miškovića,Karića,Vlahovića,Ceptera,Matijevića,PeconijaDivca,Đokovića,Anu Ivanović.Cecu ražnjatović,Karleušu,Popovića i mnoge druge.Cena tih aparata je mizerna u odnosu na njihovo bogastvo.Mogu a da li će pomoći????????????????

(недеља, 08. окт 2017, 16:07)
anonymous [нерегистровани]

Srpski sindrom vs zalivski sindrom

Nedavno je pocela prica o posledicama bombardovanja i primene osiromasenog uranijuma. Sindrom zalivskog rata je pogodio 175 000 Amerikanaca koji su bili tamo, i zanimljivo radeci magnetnu rezonansu i najnovija ispitivanja trude se da ne pomenu uranijum, nego nervne bojne otrove i navodne pesticide koji su smanjili 5 puta cirkulaciju u mozgu, ostetili bazalnu gangliju koja je procesor informacija itd. Zanimljivo je koje su dijagnosticke metode primenjivali. Verovatno da su slicni efekti i kod nas prisutni i trebalo bi se zapitati koji kancerogeni i nervni bojni otrovi su mozda uzrokovali povecanje malignih bolesti i oboljenja u sirokom opsegu: https://www.wired.com/2010/03/gulf-war-syndrome-brain-scans/

(недеља, 08. окт 2017, 14:21)
anonymous [нерегистровани]

MA VI NISTE NORMALNI

Da na vreme,a biopsia se ceka po 2 meseca,ludost