Силовање и напаствовање – нове оптужнице против Вајнстина

Филмски продуцент Харви Вајнстин оптужен је пред судом у Лос Анђелесу за силовање једне жене и сексуални напад на другу 2013. године. Нове криминалне оптужнице против холивудског филмског могула подигнуте су након почетка суђења пред њујоршким судом, где му прети изрицање доживотне робије.

Вајнстин је у Лос Анђелесу оптужен за силовање и сексуални напад у одвојеним случајевима током периода од два дана 2013. године. Оптужнице укључује насилно силовање, насилну оралну копулацију, насилну сексуалну пенетрацију и напад.

Тужиоци тврде да је Вајнстин 18. фебруара 2013. силовао жену у хотелу након што је на силу ушао у њену собу. Следеће вечери сексуално је напаствовао жену у својој хотелској соби на Беверли Хилсу.

Вајнстин се пре доласка у Лос Анђелес појавио пред судом у Њујорку где је почело суђење на основу пет тачака оптужнице, на које се продуцент изјаснио да је невин.

Оне укључују силовање 2013. године и насилни орални секс 2006. године. Најозбиљнија тачка у њујоршком случају је предаторски сексуални напад за који може да буде узречена доживотна казна затвора.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 07. јан 2020, 18:19) - anonymous [нерегистровани]

Повраћа ми се кад гледам људе и свињарије које праве, смирујем се само кад гледам биљке, животиње, камење, земљу, инсекте, свемир.

Овог су решили да обесе пре пресуде. Мука ми је од овог распалог, лицемерног, дволичног света. Свет који подстиче све лудило и онда се као згражава над оним што је сам изродио па га брже-боље удави ван сваког разума и памети.