Свећице, украси и ТВ лица – РТС клуб добија новогодишње рухо

Менаџмент и ТВ лица наше куће засукали су рукаве и дотерали клуб у Светогорској улици који отварамо за посетиоце. У клубу можете да попијете пиће али и да купите неко од РТС-ових музичких издања.

Што више вредних руку у послу, то се посао брже и боље обави. Сви према афинитетима и могућностима.

Они вичнији обављају ситне поправке, сценографи брину о декорацији, а у улози контролора – креативни тим.

„Мало китимо јелку, мало стављамо свећице, тако да ће овај простор синути правим светлом за који дан“, каже Владимир Граић, директор ПГП-РТС-а.

ТВ лица декоришу јелку честиткама са исписаним новогодишњим жељама. Свако из свог ресора.

„Среће и здравља, што више наших спортиста на Олимпијским играма и што бољих резултата и медаља“, пожелео је Рале Симић, спортски новинар.

„Добар ветар у леђа, да нам иде лакше“, кратка је али јасна Биљана Вранеш.

„Ја мислим да у 2020. можемо очекивати још нових бендова и још нове музике“, рекла је Бранка Главоњић, ауторка Бунт рок фестивала.

„Ја сам окитила јелку код куће са ћерком и свако јутро упалим сијалице да то крене већ од раног јутра да сија“, рекла је водитељка Ивона Пантелић.

„Ако бих бирала време у години које највише волим, то је ово празнично, и тако се надам сваке године да ћемо живети као сав нормалан свет“, пожелела је Татјана Петернек Алексић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 30. дец 2019, 15:02) - Grkinja [нерегистровани]

Ivonina ideja

Kao Ivona isto i ja radim, ceo dan treba da sijaju lambice jelke, u svakoj kući. Radost traje ceo dan a ne samo kad gosti dolaze. Bez obzira da li imate deca