Богату наследницу лопови „олакшали“ за 60 милиона евра

Ћерки бившег директора Формуле 1 Бернија Еклстона, Тамари, украден је 60 милиона евра вредан накит исте вечери када је са породицом отпутовала на божићни одмор у Лапонију.

Породица милионера одлетела је у Лапонију приватним авионом само неколико сати пре него што су лопови опљачкали њихову вилу у Кенсингтону у петак увече.

Провалници су из дворишта ушли у кућу и за мање од сат времена из сефа у спаваћој соби покупили накит Тамаре Еклстон, укључујући и драгоцене „картијеове“ минђуше које за њу имају и „личну вредност“ јер их је добила од свог мужа, Џеја Рутланда, као свадбени поклон.

Богата наследница има и два вереничка прстена од којих сваки вреди више од 300.000 евра, али није саопштено да ли су и они украдени. Медији наводе да се на списку накита налази још неколико комплета дијамантских минђуша, чија вредност премашује износ од 60.000 евра, као и велика колекција сатова, укључујући „ролекс“, „ибло“ (Hublot) и „картије“ који вреде више 100.000 евра.

Тројица лопова су успела да обију више сефова у спаваћој соби и побегну кроз отворен прозор, и поред стражара који је седео у соби са видео-надзором. Иначе, вила Тамаре Еклстон у којој живи са мужем и петогодишњом ћерком има 57 соба. О кући која се налази у ексклузивном делу Лондона брине 50 запослених. Поред тога, на кућу током целог дана мотри неколико безбедносних патрола распоређених на различитим пунктовима, јер њихови суседи су и Роман Абрамович, власник Челсија, султан из Брунеја и најбогатији Кинез, Ванг Ђианлин.

Скотланд јард и даље прикупља изјаве сведока, али нико још увек није ухапшен. Једна од претпоставки на коју ће бити усмерена истрага је да је лоповима помогао неко изнутра, ко је знао да је породица отпутовала и где се налазе сефови.

У загонетној објави на свом налогу на Инстаграму, Тамара Еклстон је данас из Лапоније објавила цитат из Библије у коме се каже: „Јер нема ништа тајно што неће бити јавно, ни сакривено што се неће дознати и на видело изићи“ (Лука, 8:17). Но, осим овог цитата, на осталим објавама се може видети само како ужива у друштву своје ћерке.

број коментара 10 Пошаљи коментар
(среда, 18. дец 2019, 13:40) - anonymous [нерегистровани]

Ne brinem

Ostalo joj je još iha-ha. Kad joj samo lični ukrasi toliko vrede.

(среда, 18. дец 2019, 11:16) - Švaler,internacionalac: [нерегистровани]

Ja bih je olakšao za ...

odeću,i to samo privremno!

(понедељак, 16. дец 2019, 20:44) - anonymous [нерегистровани]

Prava sramota

Da takva ljepotica potrbitim ljudima izdaje 55 soba a ona se sa djetetom i čo'jekom

(понедељак, 16. дец 2019, 19:30) - anonymous [нерегистровани]

sve je to sigurno

osigurano na 120 miliona i eto ti zarade mashallah.

(понедељак, 16. дец 2019, 19:29) - anonymous [нерегистровани]

kako

doslo tako i otislo .

(понедељак, 16. дец 2019, 18:36) - anonymous [нерегистровани]

Robin Hood is not dead  

Bravo i ne zaboravite da posjetite i komšiluk.

(понедељак, 16. дец 2019, 18:23) - anonymous [нерегистровани]

Срамота!!

Какви грозни коментари! Завидљивци и циници!
Нико није ни приметио колико је лепа ова млада жена. Можда јој је и душа тако лепа, а њено богатство дар од Бога који она користи да помогне потребитим људима.

(понедељак, 16. дец 2019, 16:02) - anonymous [нерегистровани]

****

Bas velika steta...Kako li ce ona sada da pregura mesec...velikom mukom je sve to zaradila ...izgleda da ni biblija vise ne moze da joj pomogne

(понедељак, 16. дец 2019, 15:24) - anonymous [нерегистровани]

Lepo

Svaka čast!
Oni koji su joj uzeli nakit su pravično postupili jer su se mnogi bogataši obogatili na račun naroda.
Čast izuzecima,naravno.
Samo da je ovakvih lepih vesti više,...

(понедељак, 16. дец 2019, 14:56) - anonymous [нерегистровани]

e

to je odradio njen svaler, neko ko je dobro znao pored toikog obezbedjenja da udje u tu vilu i obije vise sefova,pored kamera i silnoga obezbedjenja...osiguranje pokriva sve to...