Ђорђе Балашевић: Био сам у фркици, сад сам дотеран

Легендарни кантаутор Ђорђе Балашевић данас се први пут обратио јавности након здравственог „инцидента“ од пре неку недељу и рекао да се нада да ће 28. децембра одржати одложени распродати концерт у „СББ хали Језеро“ у Крагујевцу.

„Искрено се надам да ћемо га одржати. Имамо планирани датум за то 28. децембар, што би требало да буде још лепше, зато што је то пред саму Нову годину и треба да буде весело. Нажалост, прво треба да се консултујем са лекарима који овај пут од мене много боље знају како је Ђоле. Надам се да ће то проћи добро и да ће бити у реду“, каже Ђорђе Балашевић. 

У видео-поруци снимљеној у свом дворишту у Новом Саду, одлично распложени и пословично духовити Балашевић је рекао да се нада да ће „за неки дан“ добити од доктора зелено светло за концерте у Крагујевцу и другим планираним градовима.

Прослављени кантаутор истакао је да му је жао што је одложен концерт који је требало да буде одржан 15. новембра, „после дуго времена у граду који је увек био рокенрол, из кога је 'Смак', који је задржао сва обележја града и није се посељачио у оном ружном смислу те речи“. 

„Био сам у некој малој фркици. Био сам четири дана у болници. Нисам имао операцију на отвореном срцу. Мало сам дотеран, стварно имамо најбољи институт за кардиоваскуларне болести у Каменици. Добио сам четири стентића. Рекли су да ћу моћи да трчим. Не верујем... имам сто година! Али се надам да ћу моћи да наставим где смо стали и да још неко време нећу добити улицу у Новом Саду“, нашалио се Ђоле.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(уторак, 10. дец 2019, 07:10) - anonymous [нерегистровани]

najbolji

Najbolji! Živ i zdrav bio!

(уторак, 10. дец 2019, 05:38) - anonymous [нерегистровани]

Hmm

Ako te pozovu u hrvatsku sigurno neces da odrzis koncert u Kg. Vec poznato

(уторак, 10. дец 2019, 01:34) - anonymous [нерегистровани]

e

kad sam cuo kako je lepo pricao o Srbima i nasem jeziku kad je gostovo u Hrvatskoj...emam komentara a i da ga imam nebi prosao cenzuru....

(уторак, 10. дец 2019, 01:02) - Branislava [нерегистровани]

Dunja

Đole, ulica ne dolazi u obzir. Reči su tvoje "kao staklići u kalioskopu" i bez njih bi jedan značajniji
segment života na ovim prostorima nestao.Nee, još dugo ćemo pevati s tobom, nećeš se tako lako izvući.

(понедељак, 09. дец 2019, 20:10) - Славиша [нерегистровани]

Мало је рећи песник

Шта рећи о Ђорђу Балашевићу ?
Пробаћу да будем кратак : срећан је народ и ми са њим који је има таквог песника као свог савременика