Ивици Дачићу сат од Александра Грушка

Заменик министра иностраних послова Руске Федерације Александар Грушко, на крају посете Србији, уручио поклон министру спољних послова Републике Србије Ивици Дачићу.

Током Грушкове посете Србији, заменик шефа дипломатије Руске Федерације и министар спољних послова Ивица Дачић, на званичној вечери која је приређена поводом посете госта из Русије, опробали су се у припреми, а потом и дегустацији, чварака и кобасица.

Грушко је данас, заједно са државним секретаром Александром Живковићем и амбасадором Александром Боцан-Харченком, обишао изложбу „Одбрана 78“, коју су у Музеју града Београда приредили Министарство одбране и Војска Србије, поводом обележавања 20. годишњице одбране отаџбине од НАТО агресије.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 01. дец 2019, 00:12) - anonymous [нерегистровани]

Sve bolji odnosi Srbije i Rusije....

Moze se sa sigurnoscu reci da su odnosi izmedju Srbije i Rusije odnedavno podignuti na jedan vrlo zavidan nivo,a sve je pocelo dovozom ruskih raketnih sistema S-400 i Pancir-S u Srbiju za vrijeme zajednickih vojnih vjezbi.
Dakle,obzirom na cjelokupnu vojno-politicku situaciju u svijetu,a posebno u Srbiji oko problema sa srpskom AP KiM,podizanje odnosa sa Rusijom na visi nivo moze samo radovati svakog gradjana Srbije i Republike Srpske.Davaj,davaj,samo napred i srecno.