Спектакл Здравка Чолића у препуној Арени, "пала" и веридба

Највећа балканска звезда Здравко Чолић наступио је у препуној Арени. То је био први концерт у Београду од најављених пет у оквиру турнеје "Оно мало среће".

Пет распродатих концерата говори да публика Здравка Чолића воли као и осамдесетих година. Трендови се мењају, али његови хитови трају деценијама.

За посебну и дугогодишњу везу са публиком популарни Чола разлог проналази само у љубави према музици.

Док су се певали највећи хитови, један пар је одлучио да концерт Здравка Чолића буде и место њихове веридбе. Још један доказ да се песмама Здравка Чолића радују сви.

"Када човек каже шта си радио, шта је остало од тога – остале су песме и веза између старијих и млађих, те три-четири генерације које, а то како је то наслеђено то је везано за неку другу причу", рекао је Здравко Чолић пред концерт за РТС.

Занимљиво је и то да је управо Арену Здравко Чолић отворио 2005. године, а сада поново наступа пред београдском публиком и то на чак пет концерата.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(петак, 06. дец 2019, 20:07) - anonymous [нерегистровани]

Prenos

Apsolutno se slazem, previse bi bilo prenositi 6 koncerata, ali jedan mogu.

(субота, 30. нов 2019, 16:17) - Sara [нерегистровани]

Спектакл Здравка Чолића у препуној Арени, "пала" и веридба

Jedan je kralj

(субота, 30. нов 2019, 12:42) - anonymous [нерегистровани]

TV prenos?

I niko da udostoji vanbeogradsku Srbiju TV prenosom bar jednog koncerta....

(субота, 30. нов 2019, 10:16) - Neša [нерегистровани]

Ah

Ha, rekoh li!?

(субота, 30. нов 2019, 08:23) - Neša [нерегистровани]

Ah

Eh, šta jedno "Druže Tito mi ti se kunemo" može da uradi. "Balkanska" zvezda. Ne rekoše jel' tzv. Zapadnog Balkana ("Region", Jugoslavija) ili celog. I hoće li taj šesti avion dobiti ime Zdravko Čolić ili ne? Nije u redu da flota aviona Goran Bregović, Novak Đoković, Vlade Divac, Dejan Stanković i Miki Manojlović zvrnda nedopunjena. I vino se zove Lepa Brena. Kako je to sjajno, nikada sjajnije u istoriji. Nešto mi govori da komentar neće biti objavljen.

(субота, 30. нов 2019, 08:09) - Jelena [нерегистровани]

Čola

Bravo Čolo, svaka čast, to je prava i istinska najveća zvezda, bez skandala, tolike godine! ❤

(субота, 30. нов 2019, 05:06) - anonymous [нерегистровани]

Cola

Sad sas tolko pare CE si cuva pare u slamaricu.. cola kad peva on si peva I na banke.da si turi pare tam kude treba .Lele boske

(субота, 30. нов 2019, 00:32) - Хајди [нерегистровани]

интервју

Здравко Чолић, након Ђорђа Марјановића,комплетна и права звезда!
Несвакидашњи професионалац!
Испоштује публику и више од три сата уживо пева раскошним гласом и одличном кондицијом. Њему не требају ефекти,скаламерије и новотарије, он истински осваја, и освајао је и гласом, и стасом!
Било би "штосно" да сними ЦД са одабраним песмама из десетак различитих музичких жанрова и то један за наше, а други за инострано тржиште. Да чује и види свет каквог надареног "лепотана" имамо!
Жив и здрав био, Здравко!