Светски моћници у режији украјинског председника Зеленског

Украјински председник је био глумац и сценариста, а недавно се, видео-материјалом, који је користио у једној презентацији, уз подсмевање светским лидерима, учврстио на позицији најдуховитијег међу њима.

Володимир Зеленски одржао је презентацију на 16. годишњем састанку Јалта-Европске стратегије који се одржао од 12. до 14. септембра. 

Пријатељи Реме Раџешвари, шефице окружне полиције у Индији, присуствовали су догађају. Пренели су јој утиске са дела презентације, који се, захваљујући друштвеним мрежама, наравно, убрзо открио и широј јавности.

Наиме, током вечери, Зеленски је одлучио да прикаже шаљиви видео, који приказује комуникацију у Вотсап групи под називом „Светски лидери“.

У урнебесном видеу, Зеленски се дотакао горућих политичких питања, као што су нуклеарно наоружање Северне Кореје, Брегзит, руска анексија Крима...

Када се групи прикључила Северна Кореја, добила је честитке „због увођења интернета“.

Северна Кореја потом шаље емотикон ракете подстичући САД да одговоре: „Сјајни стикери, али не морате да нам их шаљете“.

Јавила се и Украјина која наглашава да жели разговор о новом кредиту, што резултура тиме да ММФ напушта измишљену групу.

Зеленски је алудирао на Доналда Трампа, када је решио да прикаже наводну поруку САД која гласи „Како си ти лепа дама ...“. Уследило је брзо брисање и нова порука: „Извините, грешка“.

У наставку видеа, Русија пише: „Желимо да разговарамо о питању анексије“, док Украјина одговара: „Само напред“.

„Шта мислите да анектирамо пола Велике Британије?“, наставила је Русија, на шта су брзо одговориле Немачка, Француска и САД са: „Увешћемо санкције“. На крају, Русија закључује: „Дакле, нико нема ништа против“.

Јавио се и принц Хари који преноси свима поздраве од краљице.

На питање из Финске о томе ко је администратор групе, са „Ја“ су одмах одговориле Русија и Кина, а уследио је коментар САД: „Како да не“.

Комуникација је резултирала моменталним избацивањем Русије и Кине из групе.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 22. сеп 2019, 22:22) - Дејан [нерегистровани]

Не чуди ме...

Ако је то врхунац његовог знања као комедијант, тешко Украјинцима за вођу..