Преминуо глумац из „Звезданих стаза“, Арон Ајсенберг

Глумац Арон Ajсенберг најпознатији по улози Нога у ТВ серији „Звездане стазе: дубоки свемир 9“, преминуо је у 51. години.

Вест о смрти глумца објавила је његова супруга Малиса Лонго на Фејсбуку

„Са изузетним жалошћу и тугом вас обавештавам да је моја љубав и мој најбољи пријатељ Арон Ејсенберг преминуо. Био је интелигентан, скроман, духовит, осећајне душе. Иако је наш брак на папиру био кратак, наша срца су дуго заједно. Заувек ћу вам бити захвална за време које смо провели у љубави“, написала је Малиса.

Пар је био у браку од децембра 2018. године.

У објави се не спомиње узрок смрти, међутим , познато је да је глумац имао озбиљне здравствене проблеме.

У једном ранијем интервјуу за StarTrek.com, говорио је о томе да га очекује друга трансплантација бубрега. Рекао је тада, да је рођен са једним бубрегом, који је био оштећен и да је прву трансплантацију имао са 17 година.

Друга трансплантација је обављена 2015. године, због чега је глумац, како је тада изјављивао, осећао велику захвалност, јер је успео да пронађе донора.

Изузетно популарна серија, у којој је Ејсенберг глумио у 40 епизода, емитована је од 1993. до 1999. године и од тада је репризирана много пута, преноси Фокс нјуз.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 23. сеп 2019, 00:13) - anonymous [нерегистровани]

memorija

Definitivno je nezaboravan. On i kapetanov sin u DS 9. Dve male "smrdice" u najboljem smislu. Decurlija koja otkriva svet oko sebe. ... kad su trgovali Yamack sauce ( jamak sos ) za neki tamo komad zemlje... Pocivaj u univerzumu i vidimo se :)