Живот са звездом, Георгина Родригез о вези с Кристијаном Роналдом

Шпанска лепотица Георгина Родригез с португалским фудбалером, Кристијаном Роналдом у вези је од 2016. године. Недавно је у једном интервјуу говорила о заједничком животу и породици.

Георгина Родригез, истиче како није лако бити у вези с тако познатом особом као што је Кристијано Роналдо, али додаје да ништа не би мењала.

У разговору за британски таблоид Сан, каже да јој се звездом фудбалског клуба „Јувентус“, догодила љубав на први поглед.

Осим емоционалне повезаности, Георгина сматра да је важно задржати ону почетну страст у вези и због тога „увек спава у доњем вешу“.

„Оно што осећам према Кристијану јаче је од било чега и било каквог притиска. Заједно смо јачи и у нашој вези постоји обострано дивљење, а завођење ми је јако битно“, открива лепа Шпанкиња, и додаје како се у заводљивом вешу осећа пријатно и романтично.

Португалску фудбалску звезду, Георгина Родригез упознала је у продавници бренда „Гучи" у Шпанији, у којој је радила на позицији асистента продаје.

„На том догађају могли смо да разговарамо у опуштеној атмосфери. За мене као и за њега то је била љубав на први поглед“, напомиње Шпањолка која је пре годину дана постала мајка ћерке Алане Мартине.

Кристијано Роналдо такође је отац осмогодишњег сина, Кристијана Јуниора и двогодишњих близанаца Еве и Матеа, које је на свет донела сурогат мајка.

Потписивањем уносног уговора с италијанским клубом „Јувентус“, свој дом у Мадриду, Георгина и Кристијано заменили су животом у Италији, а лепа Шпанкиња истиче како јој супругово богатство није битно.

После губитка оца, Георгина закључује како јој „највећи луксуз“ представља здравље и да је без њега ништа.

Иако своју везу још нису крунисали браком, Георгина је у интервјуу за шпански магазин Ола изјавила како би волела да постане Кристијанова супруга.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 26. авг 2019, 20:39) - Potvrda! [нерегистровани]

Duško Radović:

"Kad se sretnu muškarac koji ne zna šta hoće i žena
koja zna šta hoće, takav susret mora da se završi brakom."

(понедељак, 26. авг 2019, 08:44) - anonymous [нерегистровани]

Zar on ima curu?

Cupa obrve, pa sam mislio...

(понедељак, 26. авг 2019, 07:53) - Лекар [нерегистровани]

Доктор продаје

,,Португалску фудбалску звезду, Георгина Родригез упознала је у продавници бренда „Гучи" у Шпанији, у којој је радила на позицији асистента продаје."

Нема шта показала знање и вештине које су је красиле :)