Кајли Џенер – ускоро најмлађа милијардерка?

Захваљујући својој робној марки „Кајли козметика“, чија је вредност сада 800 милиона долара, Кајли Џенер је на путу да постане најмлађа милијардерка која је сама зарадила новац, наводи „Форбс“.

Џенерова се нашла на насловној страни последњег броја америчког бизнис магазина који истиче да је ова 20-годишњакиња током последње три године зарадила 630 милиона долара од свог бренда, док је од тога 330 зарадила у 2017. години.

Када се укључе партнерства са „Пумом“ и „Паксаном“, фирма Џенерове вреди 900 милиона долара, пише Форбс.

Оно што је спорно, ипак није вредност њеног богатства, већ питање колико Кајли Џенер може да понесе титулу оне која је сама зарадила новац, с обзиром на то да потиче из богате породице, што технички не може да је квалификује као особу која је кренула од нуле.

Из тих разлога овај потез Форбса наишао је на негативне реакције јавности.

„Родити се као привилегован и искористити то као почетак. Свака част људима који су почели ни од чега и стекли милионе. Правим предузетницима који дословно нису имали ништа и успели“, један је од коментара.

Како наводи једна твитерашица, проглашавање Џенерове за жену која је од нуле направила милионе, без залажења у њен почетни положај, наводи остале људе да поставе сиромашнима питање зашто још нису зарадили новац.

„Њена прича није ни инспиративна ни мотивациона ни за кога“, истиче се у коментару.

број коментара 0 пошаљи коментар