Сторми Данијелс ухапшена па ослобођена уз кауцију

Америчка порно-глумица Сторми Данијелс, која је у судском спору са америчким председником Доналдом Трампом, данас је ослобођена уз кауцију од 6.000 долара након што је била ухапшена у једном стриптиз клубу.

Данијелсова је ухапшена јер је наводно дозволила муштерији да је додирне на позорници на „несексуални начин“, објаснио је њен адвокат Мајкл Авенати.

Сторми Данијелс је у судском спору са америчким председником Доналдом Трампом након што је изјавила да је спавала са њим 2006. године, што он негира.

Адвокат Данијелсове наводи да је хапшење „намештено и политички мотивисано“.

Авенати је на свом налогу на Твитеру написао да је Сторми чије је право име Стефани Клифорд извела наступ који је већ изводила широм Америке у стотинама клубова. Ослобођена је данас уз кауцију од 6.000 долара. 

Према закону у Охају забрањено је било коме да додирује нагу или полунагу плесачицу уколико није у сродству са њом.

Данијелсова каже да јој је плаћено 130.000 долара непосредно пред председничке изборе 2016. за ћутање о вези са Трампом, што он негира.

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 13. јул 2018, 15:33)
anonymous [нерегистровани]

Vazna tema

Koliko je ovo vazna tema Temamo druge brige zar ne

(петак, 13. јул 2018, 08:19)
Ivan Zgrozeni [нерегистровани]

Porno "zvezda"

radi kao striptizeta? Sada verujem Trampu da je citava afera isfabrikovana i da ima politicku pozadinu. Zasto bi "zvezda" koja je dobila 130 hiljada dolara radila kao striptizeta? Zar od prodaje svojih filmova ne zaradjuje dovoljno? Ili mozda to radi kao terapiju? Leci ego pokazujuci samoj sebi da i u sezdesetim muskarce moze da napali pokazujuci im svoj "talenat". Jedino cete u SAD cuti da je zena talentovana zato sto ima velike grudi.