Глумица враћа новац да би могла да говори о Трампу?

Сторми Данијелс понудила је да врати 130.000 долара колико јој је било плаћено да ћути, како би могла слободно да говори о њеном односу са америчким председником Доналдом Трампом и да објави било какве поруке, фотографије или видео-снимке које можда поседује.

Данијелсова, односно Стефани Клифорд како јој је право име, ову понуду је изнела у понедељак у писму Трамповом приватном адвокату Мајклу Коену, који је прекршио споразум о поверљивости са њом непосредно пред председничке изборе 2016. године, преноси Ен-Би-Си.

То писмо је, како се наводи, такође послато и Лоренсу Роузену, адвокату који се представио као Коенов заступник, као и компанији EC LLC коју је основао Коен у вези са споразумом и исплатом која је извршена на рачун Клифордове у октобру 2016. године.

У том писму о којем је први писао лист Њујорк тајмс, наводи се да би новац био пребачен на рачун који се води на Трампа, до петка.

Заузврат, Клифордовој би било дозвољено да „отворено и слободно говори о њеној пређашњој вези са председником и покушајима да буде ућуткана као и да користи и објављује текстуалне поруке, фотографије и видео-материјал у вези са председиком који можда она поседује, а све без страха од одмазде или законске одговорности“, наводи се у писму.

„Никада није било питање новца. Увек је било у вези са тим да госпођици Клифорд буде дозвољено да каже истину. Америчком народу требало би да буде дозвољено да сами суде за себе о томе ко је према њима искрен, а ко их води у заблуду. Наша понуда тежи ка томе“, рекао је адвокат Клифордове Мајкл Авенати за Ен-Би-Си у понедељак.

Како се наводи, Трампу се „даје рок“ до данас у подне по источној временској зони.

У писму се захтева да не буде предузета никаква акција спречавања објављивања интервјуа који је Клифордова недавно снимила са новинаром Си-Ен-Ена Андерсоном Купером за Си-Би-Ес у трајању од 60 минута.

Како је АП прошле недеље пренео, Сторми Данијелс је поднела и тужбу против америчког председника у којој тражи да се поништи споразум који је, како тврди, потписала са њим неколико дана пре председничких избора 2016. године, уз образложење да није исправан, а који ју је спречио да говори о наводним сусретима са њим.

У тужби која је поднета у вишем суду у Лос Анђелесу, наводи се да је споразум, склопљен 28. октобра 2016. године, „ништаван и без последица“, јер га Трамп није лично потписао.

Сторми Данијелс је рекла да у јавности жели да говори о свим детаљима њеног наводног односа са Трампом неколико недеља пре избора.

Она тврди да је започела „интимне односе“ са Трампом 2006. године, годину дана након што је ступио у брак са Меланијом Трамп, као и да су се наставили и у 2007, а да су се састајали у Невади и Калифорнији.

Према њеним речима, Трамп јој је платио 130.000 долара за уговор о ћутању.

број коментара 11 пошаљи коментар
(петак, 16. мар 2018, 20:51)
Zanat,i ništa drugo! [нерегистровани]

Nemačka registrovana prostitutka je...

preporučila sinu,koga su zadirkivali drugovi:"Kaži ti njima,da sve imaš najbolje,a finansirali su njihovi očevi!"

(уторак, 13. мар 2018, 22:44)
anonymous [нерегистровани]

Postena cura

Ona vraca Trampovih 130 000 $ da bi rekla istinu i time dokazuje svo svoje postenje.Ha,ha,ha,ha,ha,ah,ah,

(уторак, 13. мар 2018, 19:39)
anonymous [нерегистровани]

Umetnica

Pogledajte njena filmska ostvarenja, pa da vidite kako je to divno i čedno stvorenje

(уторак, 13. мар 2018, 17:02)
anonymous [нерегистровани]

@Strašno

Pa.pričale su. Doveo ih Trump u prvi red tokom debate sa Hillary. Znači one mogu a ova ne može? I šta je poenta, možda su mu demokrate namestile vezu jer su predvideli da će za 10 godina biti predsednik?

(уторак, 13. мар 2018, 15:14)
anonymous [нерегистровани]

Nemojmo biti naivni

Ne vraca ona nista u odnosu na svotu novca koju ce dobiti nakon sto bude iznela u javnost kojekakve istine i lazi.

(уторак, 13. мар 2018, 14:48)
anonymous Lala [нерегистровани]

Vraća novac ?

Kad progovori u javnosti dobiće troduplo više.

(уторак, 13. мар 2018, 14:29)
anonymous [нерегистровани]

Ne postoji

Dovoljno velika veš mašina koja bi mogla da opere sav prljav veš Amerike, kako onaj "stari", tako i ovaj "novi".

(уторак, 13. мар 2018, 14:23)
anonymous [нерегистровани]

Divna

Dobila je 130.000 dolara da bi ćutala. Možda će jednog dana otkriti koliko joj je druga strana platila kako bi danas mogla slobodno da govori.

(уторак, 13. мар 2018, 13:01)
anonymous [нерегистровани]

glumica...ali porno...

Dali je to isto grana umjetnost?

(уторак, 13. мар 2018, 12:50)
anonymous [нерегистровани]

Više para

Za ćutanje, nego za usluge...