Омароза – из ријалитија у Белу кућу, па назад у ријалити

Бивша саветница председника САД Доналда Трампа Омароза Њумен, која се претходно прославила учешћем у његовом ријалити шоу-програму „Шегрт“, искористила је премијерно појављивање у америчком „Великом брату познатих личности“ да уз сузе упути упозорење да је Америка у опасности, и да она „никада, ни за милион година“ неће више гласати за Трампа.

Рекламни видео-клип епизоде ријалитија који се приказује на Си-Би-Есу приказује Омарозу како у разговору са другом звездом овог програма Роса Метјуза, такође вишеструког учесника ријалити програма, на питање постављено у име Американаца „Да ли треба да се забринемо“, одговорила потврдно.

„Неће бити добро. Неће“, додала је Омароза са сузама у очима.

Коментаришући могућност да поново гласа за актуелног председника САД, Њуменова је Метјузу рекла: „Побогу. Не. Никада. Ни за милион година, никада“.

Еј-Би-Си њуз подсећа да је Омароза Њумен у децембру прошле године поднела оставку на функцију директорке комуникација Канцеларије за односе са јавношћу у Белој кући, а у јучерашњој епизоди новог ријалитија открила је да је била прогоњена порукама које Трамп пише на Твитеру.

„Била сам прогоњена твитовима буквално сваког дана. Оно као, шта ће следеће он да твитује?“, навела је тада Омароза уз тврдњу да су је други Трампови саветници спречавали да му прилази и убеђује га да мало смањи активности на друштвеним мрежама.

Бела кућа се убрзо огласила поводом Омарозиних речи изговорених у Великом брату познатих личности, наводећи да на њене коментаре не гледа „превише озбиљно“.

„Омароза је трипут отпуштена из Шегрта и ово је четврти пут да јој дајемо отказ“, рекао је новинарима главни заменик прес секретара Беле куће Раџ Шах.

Омароза је прву славу у САД стекла 2004. учествовањем у Трамповом Шегрту емитованом на Ен-Би-Сију, да би након тога добила његов позив за учешћем и у Шегрту познатих личности 2008. године у којем јој је актуелни председник Америке поново дао „отказ“.

број коментара 0 пошаљи коментар