Синди Лопер у серији „Боунс"

Певачица Синди Лопер, у првој епизоди нове сезоне серије "Боунс", игра видовњакињу која главним јунацима помаже да пронађу место злочина.

Рок и поп звезде често се појављују у епизодним улогама у познатим америчким ТВ серијама. Тако ће у првој епизоди нове сезоне серије "Боунс" америчка певачица Синди Лопер играти видовњакињу.

Синди Лопер ће у епизоди, која ће вечерас бити приказана на америчкој телевизији Фокс, играти Авалон Хармонију, медија који помаже јунацима серије, агенту Силију Буту и антропологу др Темперанс Бренан, да пронађу места злочина, али потом постаје осумњичена.

"Умем да читам тарот карте, али то чиним помоћу приручника", нашалила се певачица.

Синди Лопер (56) каже да је уживала у снимању серије, јер је љубитељка крими прича.

"Када певам, у средишту пажње је ритам. У глуми постоји ритам у дијалогу. Сви имају ритам говора и волим да проналазим ритам лика", додала је Лоперова.

Могуће је да ће гледаоци поново видети Синди Лопер у серији "Боунс", пошто је отворена могућност да се њен лик врати.

Серија "Боунс"(коју је РТС до скора емитовао на свом првом програму) говори о агенту ФБИ (Дејвид Бореаназ) и експерту судске медицине и антропологу (Емили Дешанел) који заједно решавају злочине.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(петак, 18. сеп 2009, 17:59) - anonymous [нерегистровани]

bouns

molimo vas. Bouns je zakon!

(петак, 18. сеп 2009, 17:59) - anonymous [нерегистровани]

bouns

molimo vas. Bouns je zakon!

(четвртак, 17. сеп 2009, 21:59) - anonymous [нерегистровани]

vratite nam bones!!!

što pre :)

(четвртак, 17. сеп 2009, 19:49) - anonymous [нерегистровани]

Bouns

Ovo mi je jedna od omiljenih serija. Jedva čekam da ponovo počne da se prikazuje, nadam se da će nova sezona biti jednako zanimljiva kao i prethodna.