Лудакрисов план против кризе

Познати амерички репер Лудакрис одлучио је да усрећи 20 својих сународника тако што ће да им поклони аутомобиле. У конкуренцији је било око 4.000 људи који су му послали приче, у којима су објаснили зашто им је потребан аутомобил.

Амерички репер Крис "Лудакрис" Бриџис поклонио је 20 аутомобила сународницима који једва успевају да задрже посао, због тога што немају сопствено превозно средство.

Познати музичар и глумац објаснио је да је то одлучио када је прочитао хиљаде исповести људи који покушавају, али не могу да купе аутомобил који им је потребан за одлазак на посао или у потрагу за запослењем.

Лудакрис (31) је тада одлучио да им поклони возила, у сарадњи са једном продавницом аутомобила из предграђа Атланте.

"Људи добијају отказе и траже нови посао. Како бисте били успешни, треба вам сопствени превоз. Због тога сам желео да га поклоним онима којима је потребан", навео је музичар.

У сваком од 20 половних аутомобила има довољно горива за 30 дана.

Победници у такмичењу које су организовале продавница аутомобила и Лудакрисова фондација сносе трошкове регистрације, пореза и осигурања.

Око 4.000 људи послало је приче, у којима су објаснили зашто им је потребан аутомобил.

Лудакрис је награду Греми добио за најбољи реп албум, за "Release Therapy", као и за најбољу реп песму, за "Money Maker".

број коментара 0 Пошаљи коментар