Веренички пирсинг?!

У ери приватности расуте по друштвеним мрежама, корисници се утркују да осмисле што необичнији начин да прославе или објаве веридбу. Један од последњих трендова уместо прстена, налаже веренички пирсинг!

Неки парови избегавају прстење и одлучују се за пирсинг на домалом прсту, а има и оних који су на исти начин заменили бурме.

Све чешће се на рукама девојака које се хвале на Инстаграму да се свадба ближи, могу видети каменчићи какви би били на вереничком прстењу.

Поступак којим се поставља назива се дермални или микродермални пирсинг. Реч је о „утискивању“ накита у кожу које је изводљиво свуда на телу. Наравно, треба водити рачуна о томе да на неким местима може да смета. 

Такође, треба пажљиво одабрати накит који се „уграђује“ јер се не може, попут других пирсинга, променити лако. Разлог за то је ткиво које окружи овакав пирсинг. 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 27. мар 2018, 21:00) - anonymous [нерегистровани]

Kuda idemo

Bolesno, to jedino oni iz rijaliti programa mogu da rade u pocetku, a ostali ce malo kasnije.

(недеља, 18. мар 2018, 18:45) - Дејан [нерегистровани]

Замена

Замењује се врло лако ако се одабере прави имплант. Има имплантате са навојем па се горњи део са цирконом, или шта се по жељи носи, завије и мења по вољи. Други начин, који је описан у тексту, је такозвани Скиндајвер (Skindiver) који је једноделни и он може само да се извади као цео.
Ове врсте имплантата и пирсинга се производе и у Србији.