Веселији јесењи дани уз плисирану сукњу

Припадницама лепшег пола, током прохладних и тмурних јесењих дана, расположење може да поправи и плисирана сукња средње дужине. Само је потребно да се определите за неку од веселијих боја или сјај злата или сребра, поручују модни познаваоци.

Дуго их није било на модној сцени, а онда су се пре неколико година изненада појавиле. Најпре стидљиво, а онда све смелије, плисирана сукња вратила се у ормаре девојака и младих жена и остала ту.

И ове јесени и зиме можете носити оне моделе које сте купиле прошле или претпрошле године, а своју колекцију слободно допумите необичнијим верзијама са косим доњим рубом, пише портал посвећен моди Closet Full of Clothes.

Иако се ове сукње могу носити током целе године, током јесени су посебно пожељене јер веселим нијансама које су популарне последњих сезона растерују облаке током тмурних и кишних дана.

Нежни беж тонови, у којима их има у изобиљу код скоро свих произвођача, лако се комбинују са тамним џемперима, јакнама и обућом. Такође, пожељне су јаркоцрвене, тамнозелене које се пресијавају, али и златне плисиране сукње које носе дах јесени.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 08. окт 2017, 20:41)
anonymous [нерегистровани]

70te se vracaju !

Bas lepo samo to smo vec imali ,zar nemate vise nista novog ??? 2018 kuca na prag a vasi modeli su za Muzeum .