Невена Божовић: Срећа и задовољство пред финале

На овогодишњем, 64. Евросонгу, представница Србије Невена Божовић обезбедила је место у финалу, које ће се одржати у суботу, 18. маја.

Из Тел Авива, са овогодишњег избора најбоље песме Европе, наша представница Невена Божовић, осим израженог задовољства и среће због квалификација за даље такмичење на овогодишњем Евросонгу, позвала је на подршку у финалној вечери такмичења.

„Срећни смо због уласка у финале и што ћемо још једном певати за вас и представити се у великом финалу Песме евровизије. На сцени је било фантастично, дивно сам се осећала и хвала вам на прилици што ћу још једном певати за Србију. Верујем да ћете бити са нама у суботу у великом финалу од 21 сат“, рекла је Невена Божовић.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 16. мај 2019, 13:15) - anonymous [нерегистровани]

Idemo

Bravo Nevena i do pobede

(четвртак, 16. мај 2019, 10:57) - anonymous [нерегистровани]

BRAVO

SRECNO PA DA NAM JE DONESES U BGD !!!![krunu]

(четвртак, 16. мај 2019, 10:57) - anonymous [нерегистровани]

BRAVO

SRECNO PA DA NAM JE DONESES U BGD !!!![krunu]

(четвртак, 16. мај 2019, 02:29) - novosadjanka [нерегистровани]

SRECNO

Bravo za Nevenu!Bila je na visini zadatka!Ako je ikako moguce male korekcije za finalni nastup..vise tehnicke prirode!Da nema onog silnog dima na sceni,jer u jednom trenutku je( uz izuzetno losu reziju,kamera prikazivala planove iz pticije perspektive) bilo " gde je Nevena"?Ako mogu da se dogovore sa organizatorima,da kamera prikazuje njen nastup a ne gledaoce i velicinu sale!?U svakom slucaju,srecno u subotu!